KTS metsävaunut ja kuormaimet

nyhuggararvagn3

Asiakas on tärkein

Kun K.T.S  suunnittelee ja kehittää tuotteitaan, lähdetään siitä mitä asiakkaat haluavat. K.T.S on suorittanut kyselyn ja saanut vastauksia ja ideoita yli 1500 asiakkaalta miten metsäperävaunun ja kuormaimen täytyy olla suunniteltu.
Jokaiset komponentit nosturin ja vaunun yhdistelmässä ovat sovitettu toisiinsa tietokonelaskelmien FEM (Finita Element Metoden ) kestävyysohjelmalla. Tällä materiaalilla on K.T.S vaunut ja kuormaimet suunniteltu ja kehitelty.
Myynti ja lisätiedot Vesa Möttönen 0500 567969

Helppo siirtää kuormain vaunusta traktorin 3-piste kiinnitykseen.
Kuormaimessa on vakiona sekä aisakiinnitys että 3-pistekiinnitys mahdollisuus.f

3-pisteadapterin ja vaunun välillä on kriittinen piste mihin kohdistuu suuria jännitteitä. Siksi kiinnitykseen on kohdistettu erityistä huomiota ja adapteri on kiinnitetty aisaan 8 M20 pultilla.

3-pisteadapteri on lisäksi rakennettu koteloksi, jolloin kuormaimesta tulevat voimat jakautuvat tasaisesti tukijalkoihin ja vaunun runkoon.

K.T.S  Laajakulmanivel kaikissa kuormainmalleissa.

Oikein suunniteltu  laajakulmanivel lisää olennaisesti taipuvan puomin liikkeitä

Lavetti- tai teleskooppijalka – kumpi vain

  • K.T.S vaunuissa on mahdollisuus valita joko lavetti- tai teleskooppijalka.
  • Molemmilla malleilla on hyvä maavara, ei pelkoa että kantoja kiviä tai risuja jää kiinni
  • Molemmissa malleissa on pitkä liikkuvuus, joka takaa että vaunu on tukevasti paikallaan vaikka toinen jalka olisi alempana kuin toinen.

Kääntökeskus on se komponentti josta kuormainta käytettäessä kaikki voima kulkee läpi. Katso siksi erityisen tarkasti K.T.S:n erityisen korkeaa kääntö-keskusta, kokonaiset 290 mm, joka mahdollistaa suuren välin laakereiden välillä.

Pitkä väli = parempi kestävyys

Kääntökeskus ja  kääntösylinterit on muotoiltu siten, että kuormainta voidaan kääntää 370 astetta.

Riittävä maavara takaa hyvän liikkuvuuden metsässä.  Kaikki hydraulisylinterit  on sijoitettu puomin yläpuolelle ja letkut vedetty puomin sisälle , jolloin letkut ja sylinterit ovat hyvin suojassa  kolhuilta.

Hydraulinen aisaohjaus ja hyvä kuormaimen kääntyvyys 370 astetta, niin puun voit nostaa vaikka suoraan traktorin edestä.

Rotaattori  ja koura.

Rotaattori on tietenkin ympäripyörivä.K.T.S koura on kokonaan hitsattu, jotta se kestäisi parhaiten.Hyvin muotoiltu koura antaa kouran kärkeen mahdollisimman suuren voiman jolloin sillä on erittäin hyvät lastausominaisuudet.

Suunniteltuja rakennelmia ja nokkelia ratkaisuja.

K.T.S metsäperävaunut kestävät mitä lupaamme. Todelliset lastauspinta-alat ovat 1,9m2  8,5 tonnin vaunuissa ja 2,3 m2 10,0 ja 11,0 tonnin vaunuissa. Uutuutena saatavilla myös 13 tonnin tuplapalkkirunko kärryä.

Lastauspinta on suuri vaikka kokonaisleveys on vain 2,05 m.

Iso runkoputki  180×180 mm kaikissa malleissa. Kaikissa malleissa on myös pankot sekä teli siirrettävissä (ei jarrullisessa).

Aisanohjaus sylinterit erittäin hyvin suojatut . Paksu sylinterien alapuolinen levy suojaa sylinterit kolhuilta. Aisanohjauksen kääntökulma 40 astetta.

Lisävarusteita

Vinssi on lisävaruste, josta on monesti paljon hyötyä. Vinssi voidaan varustaa myös kauko-ohjauksella.

Kaivuuvarustus. K.T.S  Kuormainta suunniteltaessa kääntökeskus sekä kääntöakseli  ylimitoitettiin jotta ne kestävät myös kaivuu työt. Huomaa myös 3-piste adapterin riittävä mataluus etteivät kääntösylinterit peitä näkyvyyttä.

Oikein mitoitetulla kolmiolenkillä kauhasylinterissä saadaan kauhaan riittävä liikkuvuus.

Kaivuuvarustus on saatavilla ainoastaan 5,3m kuormaimeen.

K.T.S on turvallisuutta ja laatua

K.T.S on valinnut osatoimittajat huolella. Venttiili ja rotaattori tulee FinnRotor:lta Suomesta. Sylinterit y.m hydrauliikka ruotsalaisilta toimittajilta. Akselit tulevat Italiasta. Teräs eri tehtailta Euroopasta. Osien valmistus ja hitsaus K.T.S:n omalla tehtaalla Liettuassa.